BÖRJA HOS OSS

Montessori Bjerred är en komplett för- och grundskola som ligger i en naturskön miljö i utkanten av Borgeby i Lomma kommun. Verksamheten drivs som en ekonomisk förening utan vinstintresse och med en styrelse av föräldrar med barn i skolan. Här möter du engagerade lärare i en lugn men inspirerande arbetsmiljö där barnen får möjlighet att utvecklas efter sina egna förutsättningar.

Vi välkomnar både elever som vill utvecklas snabbt och elever som behöver extra stöd. Våra skickliga pedagoger följer barnens utveckling och utformar arbetsmiljön efter deras individuella behov. Varje elev uppmuntras att inhämta ny kunskap och att arbeta självständigt. Det ger dem en god förberedelse för självständigt arbete i gymnasiet och rustar dem väl inför ett liv efter skolan. Vi får ofta besök av elever som tidigare har gått hos oss, vilket vi ser som ett gott betyg för vår verksamhet.

Utöver den årliga medlemsavgiften om 500 kronor tillkommer inga kostnader för dig med barn i vår grundskola. För förskolan gäller samma avgifter som i övriga förskolor i kommunen.  

Just nu har vi förskolebarn och elever från flera olika delar av Lomma kommun, men vi har även elever från angränsande kommuner. Hör gärna av dig till vår biträdande rektor, Carina Emmertz om du vill göra en intresseanmälan eller boka en tid för ett besök. Det går också bra att ansöka om en köplats direkt via vårt formulär på denna sida.

Vill du ansöka om en plats för ditt barn?
Klicka här för att komma vidare till vårt kontaktformulär.

 Logo liggande vit

Förebild för omtanke, engagemang och lärande för livet


Montessori Bjerred
Norra Västkustvägen 80
237 41 Bjärred
046-29 71 80
InfoMentorFölj oss på Facebook
Ställ dig i köKontakta oss

                                                                   

Text: Jessika Nord • Grafisk form: Carol Sjögren
 Foto: Malin Kihlström • Teknik: Joachim Karlsson
Webmaster: Mikael Matteoni
© Montessori Bjerred 2015-2016