LEDIGA TJÄNSTER

Vi behöver en ny medarbetare till vår F-2:a. Du kommer arbeta i ett arbetslag med tre kollegor och ni arbetar tillsammans med 60 barn i årskurs F-2. Vi arbetar enligt montessoripedagogiken, som innebär att inspirera och entusiasmera barnen till att ta eget ansvar och följa sina egna drivkrafter till lärande. Du kommer vara ansvarig pedagog för ungefär 18 barn.
Vi söker dig som är utbildad lärare till grundskolans tidigare år eller lågstadielärare. Du får gärna vara utbildad inom montessoripedagogiken och/eller ha erfarenhet av att jobba på en montessoriskola. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och tror att gemensamt hittar ni lösningar och idéer för att utveckla verksamheten. 
Om du vill söka den här tjänsten vill vi att du kontaktar vår rektor Lisbeth Andersson.

För övriga tjänster: Hör gärna av dig med en intresseanmälan. Detta gör du enklast genom att skicka ett personligt brev med CV till vår biträdande rektor, Carina Emmertz.

Vill du ingå i vår vikariebank?
Gör en ansökan med namn, adress, person- och telefonnummer, utbildningshistorik samt uppgift om var du vill vikariera. Vi behöver även ett utdrag ur belastningsregistret från polisen. Ansökan skickar du till vår biträdande rektor, Carina Emmertz.

 Logo liggande vit

Förebild för omtanke, engagemang och lärande för livet


Montessori Bjerred
Norra Västkustvägen 80
237 41 Bjärred
046-29 71 80
InfoMentorFölj oss på Facebook
Ställ dig i köKontakta oss

                                                                   

Text: Jessika Nord • Grafisk form: Carol Sjögren
 Foto: Malin Kihlström • Teknik: Joachim Karlsson
Webmaster: Mikael Matteoni
© Montessori Bjerred 2015-2016