Styrelse

MARTIN MORÉN-JÖNSSON

“Jag är styrelseordförande för Montessori Bjerred och har barn i både förskolan, lågstadiet och mellanstadiet. Till vardags är jag advokat och delägare i en affärsjuridisk advokatbyrå. Jag är mycket intresserad av styrelsearbete och glad över möjligheten att få samarbeta med skolledningen och övriga styrelsen för att utveckla föreningens verksamhet. Du som är medlem är alltid välkommen att kontakta mig om du har frågor eller synpunkter, på styrelsens arbete eller verksamheten i övrigt.”

 Mejla: martin.moren.jonsson@gmail.com

NICLAS NILSSON

”Jag är en hemvändande Bjärredsbo som tycker att Lomma kommun och Bjärred är en stabil miljö att växa upp i. Trygghet i vardagen är av yttersta vikt för att barnen ska kunna utforska världen på eget initiativ. Med nyfikenhet kommer kunskap nästan av sig själv. Jag är utbildad vid Lunds Universitet, har disputerat i medicinsk vetenskap och arbetar med forskning och innovation på ett läkemedelsföretag i Köpenhamn. Jag brinner för tvärvetenskap och vill medverka till att skapa en internationellt gångbar skola i samspel med näringslivet.”

NIKLAS TÖRNGREN

Jag är styrelseledamot och har två barn som går i verksamheten. Både de och jag uppskattar det varma, familjära och inkluderande klimatet som genomsyrar Bjerred Montessoris verksamhet.
Jag är tacksam över möjligheten att få samarbeta med skolledning och styrelsen för att utveckla föreningens verksamhet.
Till vardags arbetar jag som rekryteringskonsult.

Ann-Sofie Larsson

Info kommer snart

Hanna Aru

Jag är tidigare elev på Montessori Bjerred och numera styrelseledamot. I vår verksamhet har jag ett barn på förskolan och ett på väg in. För mig är trygghet, självständighet och glädje viktiga parametrar för att skapa en lärande miljö för våra barn. Jag ser framemot att arbeta tillsammans med skolledningen och styrelsen för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn.
Till vardags arbetar jag med IT på E.ON.

Pär Sikö

Info kommer snart

Håkan Hansson

Info kommer snart