Styrelse

MARTIN MORÉN-JÖNSSON

“Jag är styrelseordförande för Montessori Bjerred och har barn i både förskolan, lågstadiet och mellanstadiet. Till vardags är jag advokat och delägare i en affärsjuridisk advokatbyrå. Jag är mycket intresserad av styrelsearbete och glad över möjligheten att få samarbeta med skolledningen och övriga styrelsen för att utveckla föreningens verksamhet. Du som är medlem är alltid välkommen att kontakta mig om du har frågor eller synpunkter, på styrelsens arbete eller verksamheten i övrigt.”

Mejla martin.moren.joensson@pwc.com

NICLAS NILSSON

”Jag är en hemvändande Bjärredsbo som tycker att Lomma kommun och Bjärred är en stabil miljö att växa upp i. Trygghet i vardagen är av yttersta vikt för att barnen ska kunna utforska världen på eget initiativ. Med nyfikenhet kommer kunskap nästan av sig själv. Jag är utbildad vid Lunds Universitet, har disputerat i medicinsk vetenskap och arbetar med forskning och innovation på ett läkemedelsföretag i Köpenhamn. Jag brinner för tvärvetenskap och vill medverka till att skapa en internationellt gångbar skola i samspel med näringslivet.”

NICOLA DOLOVSKI

”Jag arbetar som försäljningschef för parkeringstjänsten Parkster och är en relationsbyggare som kan tillföra den där extra gnistan som får saker att hända. Mina främsta tankar om Montessori Bjerred är att här bemöts varje barn individuellt och får utveckla självständighet, självsäkerhet och social kompetens i en kärleksfull och varm miljö – genom hjälp till självhjälp. Det är viktigt att våra barn känner sig trygga och vågar utvecklas, så att de lär sig att skapa gemenskap och sprida glädje.”

HELENE BIRVE OLESEN

”Jag var med och startade Montessori Bjerreds grundskola 1993 och har tidigare arbetat som lärare och rektor på skolan. Idag är jag rektor på Lunds Montessorigrundskola, jag brinner för Montessoripedagogik! Jag har tre barn och två av dem kan redan se tillbaka på många mysiga år på Montessori Bjerred.”

NIKLAS TÖRNGREN

Jag är styrelseledamot och har två barn som går i verksamheten. Både de och jag uppskattar det varma, familjära och inkluderande klimatet som genomsyrar Bjerred Montessoris verksamhet.
Jag är tacksam över möjligheten att få samarbeta med skolledning och styrelsen för att utveckla föreningens verksamhet.
Till vardags arbetar jag som rekryteringskonsult.