Bli en av oss

Montessori Bjerred är en komplett för- och grundskola som ligger naturskönt i utkanten av Borgeby i Lomma kommun. Verksamheten drivs som en ekonomisk förening, utan vinstintresse, och med en styrelse av föräldrar med barn i skolan. Här möter du engagerade pedagoger i en lugn men inspirerande arbetsmiljö, och här får ditt barn möjlighet att utvecklas efter sina egna förutsättningar. Hos oss får ditt barn kompisar från olika delar av Lomma kommun, till och med från angränsande kommuner!

Vi välkomnar både elever som vill utvecklas snabbt och elever som behöver extra stöd. Våra skickliga pedagoger följer barnens utveckling och utformar arbetsmiljön efter deras individuella behov. Varje elev uppmuntras att inhämta ny kunskap och att arbeta självständigt. Det ger dem en god förberedelse för självständigt arbete i gymnasiet – och rustar dem väl inför ett liv efter skolan. Detta vittnar våra tidigare elever ofta om.

Utöver den årliga medlemsavgiften om 500 kronor tillkommer inga kostnader i vår skola. För förskolan gäller samma avgifter som i övriga förskolor i kommunen.

Kontakta biträdande rektor Carina Emmertz om du vill besöka oss, eller gör du enkelt din intresseanmälan för en plats hos oss här och nu.

Intresseanmälan